miércoles, 10 de diciembre de 2008

NOTÍCIES 2n V


EL GRAN XAVI ES FELIÇ. Carmen Tomás Almansa 2n V

El passat 6 de desembre el gran alumne del col·legi públic Reyes Católicos conegut com Javier Jiménez Sober va tindre una germaneta. El seu nom és Irene i sembla molt pareguda al seu germà Javier.


NOTICIA. Maria Esteban Martínez 2n V

La mestra d’infantil Rosmari, mare de l’alumne Javier ha tingut una xiqueta que va néixer el 6 de desembre; s’anomena Irene, imagine que és molt bonica. Enhorabona a Javier i a tota la seua familia.


LA GERMANA DE JAVI. Laura Campillo 2n V

La mare de Xavi ha tingut una filla i la seua mare és mestra del col·legi Reyes Católicos. Xavi és un company de classe i estan molt contents pel naixement de la seua germaneta.


JAVIER I LA SEUA GERMANA. Tania Senent Venerdi 2n V


La germaneta de Javier ha nascut i li hem de comprar un regal. Es diu Irene i és molt bonica. Té un germà major que es diu Jorge; estem tots molt contents per aquesta noticia. Enhorabona per a tota la familia!!!



HA NASCUT UNA ESTRELLA. Aarón Verdú Martínez 2n V


Avuí dimarts 2 de desembre de 2008 ha vingut al món una preciositat de xiqueta a la que els seu pares li han posat el nom de ELENA.



AVUÍ UN NOTICIÓ EN EL COL·LEGI REYES CATÓLICOS. Laura García 2n V

La mare del company de valencià ha tingut una germaneta i la germaneta va néixer el 6 de desembre i la mare treballa al cole Reyes Católicos en infantil.


LA NOVA GERMANETA DE JAVI. José Mariano Aniorte 2n V

Ros Mari, la mare de Javi que és mestra del col·legi ha tingut una xiqueta. Segur que serà molt bonica; la seua mare està molt cocntenta i Javier també perquè eren dos xiquets i ara té una xiqueta. Podrà comprar vestits bonics i fer-li monyos.


HI HA UNA MÉS A LA CASA DE AARÓN. Óscar Vicente Valero 2n

Aarón és un amic meu de la meu classe.
És un company molt simpàtic i últimament està molt content perquè té una germana. Es crida Elena i va néixer el 2 de setembre de 2008. És molt bonica i molt xicoteta i té els cabells rossos.


JAVIER I LA SEUA GERMANA. Manuel Martínez Perelló 2NV

Rosmari ha tingut una filla i és la germaneta del meu amic Javier i Jorge; segur que estan molt contents.

No hay comentarios: